Födémvágás, aljzatok vágása Budapesten

Éppen építkezik, és szüksége lenne vízszintes felületek átalakítására is? A padló, aljzat vágás nem egyszerű, de mi segítünk ebben!

Szakembereink mind jól képzettek, és nagy tapasztalattal rendelkeznek aljzatok vágásában. Ehhez adottak még nagyon korszerű eszközeink is.

Az aljzat vágást, vasbeton födém vágást, aszfalt, térbeton vágást mind síkvágással csináljuk.

Az egyik legnehezebb ilyenkor, hogy hogyan tudunk hozzáférni az adott felülethez. Ezért az eszközünk kerekeken tolható és nagyon pontos is.

Mi is az a síkvágógép?

A síkvágógép egy nagy teljesítményű szerkezet, amit legtöbbször egy dízelmotor hajt, de van elektromos is. A fő különbség a használatunkban van. A dízelmotoros gépeket elsősorban szabadban végezhető munkáknál használják, ahol fontos a nagy teljesítmény. Az elektromost pedig főként benti munkálatoknál veszik igénybe.

A síkvágógépnek különböző tárcsaméretei vannak, 300 mm – 1200 mm-ig. Munkától függően változtatják munkatársaink, hogy épp melyiket használják.

Fontosnak tartjuk, hogy mindig forduljanak szakemberhez, mert a betonmegmunkáló eszközök mind veszélyesek. Hozzá nem értő kezekben balesetek is előfordulhatnak, ez mellett pedig nem mellékes az elkészült munka minősége, pontossága sem.

Födémszerkezetek utólagos nyíláskialakításán gondolkodik? Eressze el fantáziáját, merjen tervezni! Általunk képviselt gyémánttechnikával legkisebb por és zajterhelés mellett kialakíthatunk nyílásokat tetszőleges, statikailag megfelelő méretben.

Aljzat vágáson kívül födémvágást is magas szinten végezzük.

Sokan szeretnének egy új szobát, több teret a házukban, lakásukban kialakítani a tetőtérben, de közben nem szeretnék megbontani a tetőt. Erre a legjobb megoldás a födémvágás. Budapest és környékén, ha betonvágást szeretne, keressen minket!

Több dolgot kell figyelembe venni födémvágás esetén.Ilyen a nyílás mérete, födém szerkezete, az anyaga, és hogy a lépcsőfeljárót könnyen megközelíthessük a az alsó helyiségből is.

Fontos oda figyelni még, hogy a kivágott födémet, hogyan távolítjuk el. Ennek több módja is van.  Lehet véséssel vagy csörlős megoldást is választani. Előbbinél az alátámasztásra fontos több figyelmet fordítani.

Ha Budapesten keressen födémvágó szolgáltatást, hívjon minket! Mi állunk rendelkezésére! Munkatársaink mind jól képzettetek, és nagyon tapasztaltak födémvágás, és aljzat vágásban is!