Betonfúrás, gépészeti furatok, gépészeti fúrás Budapesten

Az építési technológia változásnak köszönhetően egyre elterjedtebbek lettek a vasalt betonos épületek. Ennek hatására megnőtt a vasbeton megmunkálásának szükségessége. Mivel a rendelkezésre álló tér gyakran nem elég, ezért szüksége van panelfal eltávolításra, falvágásra, a betonszerkezetek áttörésére. A hagyományos bontási eljárások nem alkalmazhatóak (vésés), mert a rezgés roncsolja az épület statikai szerkezetét, így a falvágás, betonfúrás az optimális megoldás.

Napjainkban a gyémánttechnológiás falvágás és betonfúrás a legmodernebb eljárás, mert ez a módszer rövidebb ideig tart, kevesebb porral és zajjal jár, valamint kevesebb a dinamikus rezgés, ami károsítja az épületszerkezetet. Ezzel a technológiával beton, tégla, kő, aszfalt, vasbeton és egyéb kőzet vágható.

A gyémánttechnológiás betonfúrás legnagyobb előnye a teljes rezonancia-és vibrációmentesség, így az épület megmaradó részeinek károsodása nélkül végezhetőek el a kívánt átalakítási munkálatok. A gyémánt technológia lényege, hogy a gyémántszerszámmal rezgésmentesen elvágják, elfűrészelik a betont, vasat, téglát, követ, közben vízzel hűtik a szerszámot. A víz kiöblíti a vágatból az elforgácsolt anyagot és megköti, így nincs porképződés. A betonfúrás további előnye, hogy gyors, pontos, a gépészeti furat teljes hosszában méretpontos és iránytartó. A furat felülete semmilyen utómunkálatot nem igényel, a környezetet érő zajártalom minimális.

Furatok, gépészeti furatok készítése állványos fúró berendezéssel történhet. A furatok lehetnek födémen vagy falon, szerkezetre merőlegesek vagy szöget bezáróak. A furat átmérője 40mm-től 400 mm-ig változhat (igény esetén nagyobb méretet is el tudunk végezni), a furat hosszúsága akár több méter is lehet. A furatok elkészítése vízhűtést igényel. Furatok készíthetőek elektromos vezetékeknek, víz-, gáz- és fűtéscsöveknek, légtechnikai berendezéseknek, szellőzőknek, klímáknak.

Cégünk rövid határidővel, szakszerűen, gyorsan és kedvező áron vállalja bármilyen / beton, vasalt beton, tégla, Ytong stb./ szerkezetű falazat, aljzat és födém vágását és fúrását. Hívjon minket, velünk garantáltan elégedett lesz, mert nekünk a megrendelő elégedettsége a legfontosabb!

Falvágás, betonvágás, betonfúrás vagy bármilyen felújítási munka elvégzését vállaljuk! Kedvező árak, megbízhatóság! Fő munkavállalási területünk Budapest, de az ország más részein is dolgozunk.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat, nem fog csalódni!